Anar al contingut principal.

  1. Inici >
  2. El Departament >
  3. Presentació

Presentació de la Diputada

És el meu desig saludar-los i donar-los la benvinguda a aquesta 'casa virtual' del nostre Departament de Formació. Volem, amb aquest lloc web, mostrar-los els aspectes més importants de la nostra concepció del procés de formació, entés com a un servei als ajuntaments.

A través d'ella poden tindre informació rellevant i actualitzada de la nostra activitat formativa: consultar el pla de formació anual, conéixer els cursos que se celebren cada dia, els calendaris d’aquells que es posen en marxa en dates pròximes, notícies, ubicació d'aules, etc.

També és un instrument de comunicació; els fòrums generals i els privats vinculats a accions formatives concretes tenen aqueixa funció. L'observatori permanent per a la detecció de necessitats formatives i la bústia de queixes i suggeriments estan a disposició de tota persona interessada a contactar amb nosaltres. Rebrem amb molt de gust els seus comentaris.

A partir de la pàgina principal, podran accedir a la gestió per mitjà de l'aplicatiu GestFormWeb, que permet tramitar, sense paper, tot el que és necessari per a la matriculació en els cursos, així com també rebre tota la informació rellevant a la participació de cada ajuntament i departament de la Diputació en les diferents accions formatives.

Oferim, igualment, la nostra Secretaria Virtual on les persones interessades, amb un certificat digital, poden consultar y descarregar el seu historial formatiu.

Finalment, i no per això menys important, aquesta pàgina pretén ser generadora d'aprenentatge. A més de ser el vehicle d'accés al portal de formació en línia, posem també a disposició el magatzem de recursos, amb articles, ponències, publicacions, etc. Sobre aspectes variats de la gestió local, o els nostres estudis anuals de detecció de necessitats i d'avaluació.

Hi confiem, per tant, que els resulte d'utilitat. Els convide que hi naveguen i que ens facen arribar els seus suggeriments. Tan sols així podrem continuar-hi millorant.

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.