Anar al contingut principal.

Premis i reconeiximents

Certificats en Qualitat pel mètode europeu CEDEO/Q*For

Certificats en Qualitat pel mètode europeu CEDEO/Q*For l'any 1998 (primer departament de formació d'una Administració pública a aconseguir-lo). Aquesta Certificació, que té una validesa trianual, s'ha renovat amb èxit en els anys 2001, 2004, 2007, 2010, 2013, 2016 i 2019. La concessió de la certificació, en una part molt important, es vincula al nivell de satisfacció mostrat pels clients en relació al servei que es presta; s'exigeix que, almenys, el 80% dels clients entrevistats es mostren satisfets o molt satisfets. Doncs bé, en tots els casos, l'índex de satisfacció obtingut ha sigut del 100%.

Certificats en Qualitat per la norma ISO 9002:1994

Certificats en Qualitat per la norma ISO 9002:1994 l'any 2001 (també vam ser el primer departament de formació d'una Administració pública a aconseguir-lo).

Trofeo Aenor

Certificats en Qualitat per la norma ISO 9001

Certificats en Qualitat per la norma ISO 9001:2000 l'any 2003. Renovada aquesta certificació per un altre període de tres anys, el novembre de 2006.

Certificats en Qualitat per la norma ISO 9001:2008. Adaptat el nostre sistema a aquesta nova norma el novembre de 2009 i renovat el 2012 i el 2015.

Certificats en Qualitat per la norma ISO 9001:2015. Adaptat el nostre sistema a aquesta nova norma el juny de 2018.

Sello SGS

Primer premi a la qualitat als materials didàctics en suport paper

Primer premi a la qualitat als materials didàctics en suport paper, concedit per l'INAP en la primera convocatòria (2003). El material presentat corresponia al curs "Informació i Atenció al Públic".

Diploma del Premio

Accèssit a la qualitat als materials didàctics en suport paper

Accèssit a la qualitat als materials didàctics en suport paper, concedit per l'INAP en la segona convocatòria (2004), pels manuals del curs "Utilització de tècniques per a l'edició i disseny amb Word".

Diploma del Premio

Accèssit a la qualitat als materials didàctics en suport paper

Accèssit a la qualitat als materials didàctics en suport paper, concedit per l'INAP en la tercera convocatòria (2005). En aquesta ocasió, el material presentat va ser el del curs "Càlcul de Velocitats en els accidents de tràfic".

Diploma del Premio

Primer premi a la Qualitat en la Diputació d'Alacant

Primer premi a la Qualitat en la Diputació d'Alacant en les tres ocasions en què hem concorregut (anys 2000, 2002 i 2007). El treball presentat l'any 2000, va ser "Treballar amb Plantilles: un model d'estalvi i simplificació". El 2002, hi vam participar amb el treball "Revisió i canvi del sistema d'avaluació de la formació". El de 2007 pel treball "Aplicació de les noves tecnologies a la gestió de la formació. Programa GestFormWeb".

Trofeo del Premio de Calidad del año 2000Diploma del Premio de Calidad del año 2000Trofeo del Premio de Calidad del año 2002Diploma del Premio de Calidad del año 2002Trofeo del Premio de Calidad del año 2007Diploma del Premio de Calidad del año 2007

Primer premi de la Revista "Capital Humano"

Primer premi de la Revista "Capital Humano" en la categoria "Política estratègica de Formació i Desenvolupament" en 2005. (Primera organització de l'Administració local a aconseguir-lo en aquesta categoria) . Tal com diu l'Acta del Jurat, aquest premi se'ns va concedir per "...concebre la formació com una eina estratègica de les polítiques municipals de canvi i modernització, l'objectiu últim de la qual és convertir la qualitat de l'atenció al ciutadà en la seua principal aportació de valor...".

Trofeo del Premio 'Capital Humano'

Primer premi de Bones pràctiques en qualitat

Primer premi de Bones pràctiques en qualitat, concedit pel Govern de la Rioja el novembre de 2005, en el marc del "Congrés de Qualitat i Millors pràctiques en les Administracions Públiques", pel treball "Gestió per processos i indicadors de gestió i avaluació".

Diploma del Premio

Premi del MAP a les "Bones Pràctiques Internes 2006"

Premi del MAP a les "Bones Pràctiques Internes 2006", concedit pel ministre d'administracions públiques, mitjançant l’Orde APU/3457/2006 de 17 d'octubre. La bona pràctica guardonada portava per títol "Gestió per Processos del Departament de Formació".

Diploma del Premio

Primer premi a la qualitat als materials didàctics en suport paper

Primer premi a la qualitat als materials didàctics en suport paper, concedit per l'INAP en la quarta convocatòria (2006). El material presentat va ser el del curs "Introducció a la Base de Dades de Microsoft Access".

Diploma del Premio

Premis 'Cegos con Equipos & Talento 2010' a les millors pràctiques

Premi 'Cegos con Equipos & Talento 2010' a les millors pràctiques en recursos humans a la categoria 'Formació i Desenvolupament'. El projecte presentat va estar 'GestFormWeb. Gestió de la formació'.

Distinció extraordinària professional concedit com a resultat d’un procés públic de votació entre tots els projectes premiats.

Trofeo del Premio Cegos Equipos & Talento 2010. Categoria Formació i Desenvolupament.Trofeu del Premi Cegos Equipos & Talento 2010. Distinció extraordinària professional

Premis a la Qualitat en la Formació per a l’Ocupació 2011 de l’INAP

Premi a la innovació didàctica en la formació per a l’ocupació de les administracions públiques pel projecte d’innovació "Comunitat d’aprenentatge: Lideratge de projectes".

Premi a les millors actuacions en la gestió de la formació per a l’ocupació de les administracions públiques per les accions de gestió referents a "GestFormWeb".

Innovació didàctica en la Formació per l'ocupació. INAP.Millors actuacions en la gestió de la formació. INAP.

Premis a la Gestió del coneixement 2011

Premi a la gestió del coneixement concedit per l’AEVAL (http://www.aeval.es/) en la convocatòria de 2011 (resolució del 2012) pel projecte "Formació 2.0".

Logotipo de l'AEVAL.

Premis a la Qualitat en la Formació per a l’Ocupació 2013 de l’INAP.

Premi al millor material didàctic per l’acció formativa "Redacció bilingüe (valencià-castellà) de documents juridicoadministratius".

Premi a la innovació didàctica pel projecte "CoP: Elaboració de cartes de compromís".

millor material didàctic en la Formació per l'ocupació.innovació didàctica en la Formació per l'ocupació.

Premis a la Qualitat en la Formació per a l'Ocupació 2014 de l'INAP.

Premi al millor material didàctic per l’acció formativa "Gestión presupuestaria on line. Conceptos básicos".

Premi a la innovació didàctica pel projecte "Gestionar la formación : el gestor 2.0".

Premi a les millors actuacions en la gestió de la formació per les accions de gestió referents a "Reingeniería de procesos".

Millor material didàctic en la Formació per l'ocupació. INAP.Innovació didàctica en la Formació per l'ocupació. INAP.Millors actuacions en la gestió de la formació. INAP.

Premis 'Cegos con Equipos & Talento 2015' a les millors pràctiques

Premi 'Cegos con Equipos & Talento 2015' a les millors pràctiques en recursos humans a la categoria 'Formació i Desenvolupament' per 'Proyecto Disraeli'.

Trofeu del Premi Cegos Equipos & Talento 2015. Categoria Formació i Desenvolupament.

Premis a la Qualitat en la Formació per a l'Ocupació 2015 de l'INAP.

Premi al millor material didàctic per l’acció formativa "Actuación de la policía ante la violencia intrafamiliar".

Premi a la innovació didàctica pel projecte "CoP: el Community Manager en la Diputación de Alicante".

Millor material didàctic en la Formació per l'ocupació. INAP.Innovació didàctica en la Formació per l'ocupació. INAP.

VIII Premis Congrés Nacional Innovació i Serveis Públics (CNIS) 2018

Premi en la categoria "3. Millor iniciativa d'innovació interna i canvi cultural" al projecte "A un clic de ti. Nueva Secretaría Virtual".

Trofeu del Premi CNIS 2018. Millor iniciativa d'innovació interna i canvi cultural.

Premis a la Qualitat en la Formació per a l'Ocupació 2020 de l'INAP.

Premi al millor material didàctic per l’acció formativa "Inteligencia Territorial I: habilidades y competencias para el análisis estratégico en inteligencia para el desarrollo territorial".

Premi a la innovació didàctica pel projecte "CoP: mantenimiento de ordenanzas y formularios de actividades".

Premi a les millors actuacions en la gestió de la formació pel projecte "La Secretaría Virtual: a un clic de ti".

Millor material didàctic en la Formació per l'ocupació. INAP.Innovació didàctica en la Formació per l'ocupació. INAP.Millors actuacions en la gestió de la formació. INAP.

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.