Anar al contingut principal.

 1. Inici >
 2. Pla de Formació >
 3. Finalitats del Pla

Finalitats del Pla de Formació

Les activitats formatives del Departament de Formació, a través del Pla de Formació, pretenen donar respostes a 6 finalitats (2 de formació interna i 4 de formació externa):

 1. "Recolzar/Assistir tècnicament els Ajuntaments de la província, mitjançant accions de formació-reciclatge per als seus treballadors". (Formació Externa)
 2. "Augmentar els nivells d'eficàcia dels treballadors de la Diputació, mitjançant la seua formació amb els cursos organitzats dins de la mateixa Institució". (Formació Interna).
 3. "Recolzar/Assistir els ajuntaments de la província, mitjançant accions de formació, dirigides a Alcaldes i Regidors en temes característics de la Gestió Municipal". (Formació Externa).
 4. "Col·laborar amb altres administracions públiques, especialment amb la Generalitat, impartint cursos de formació al seu personal, i optimitzar així els recursos públics de què disposa". (Formació Externa).
 5. "Fomentar la professionalització, la coordinació i l'intercanvi d'experiències de treballadors de Diputació, mitjançant la seua participació en cursos, congressos, jornades, etc., organitzats per altres Entitats. (Formació Interna).
 6. "Fomentar el prestigi i liderat de la Diputació d'Alacant, i donar a conéixer els programes formatius, metodologies, etc., i col·laborar en l'organització de cursos concrets, amb altres Institucions i Entitats, d'àmbit local, regional i estatal. (Formació Externa).

El Pla de Formació, per tant, intenta de col·laborar des d'aquestes premisses amb els plantejaments estratègics de la Diputació, enfocats tant a la mateixa institució com a la província, així com als objectius generals de mandat manifestats al document de política de la qualitat del Diputat Delegat de l'Àrea de Recursos Humans i Règim Interior.

Formació Interna:
Aquelles activitats en què participen els treballadors d'aquesta Diputació i/o els seus Organismes Autònoms.
Formació Externa:
Dirigida als treballadors i càrrecs electes, fonamentalment d'Ajuntaments i, d'una manera recurrent als d'altres Administracions Públiques o d'altres Institucions.
C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
 • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
 • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
 • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.