Anar al contingut principal.

  1. Inici >
  2. Tauler Informatiu >
  3. Notícies >
  4. 2020 >
  5. Estudi de satisfacció dels nostres clients amb els nostres serveis 2020.

Estudi de satisfacció dels nostres clients amb els nostres serveis 2020.

18/12/2020

Resultats de l'estudi del grau de satisfacció dels nostres clients (ajuntaments de la província, departaments de la Diputació d'Alacant i els seus organismes autònoms) amb els serveis prestats per aquest Departament de Formació durant l'exercici 2020.

Com és una constant, l'estudi ha sigut realitzat per una empresa externa, durant el mes de novembre, amb la finalitat d'obtindre el major grau de neutralitat i objectivitat possible.

S'ha utilitzat la mateixa metodologia que en ocasions anteriors: entrevistes telefòniques a una mostra de prescriptors de formació (70, en aquest exercici), seleccionada per la mateixa empresa externa col·laboradora.

A fi de facilitar i simplificar la seua lectura, i en resposta als suggeriments dels clients, publiquem el resum executiu de l'informe emés per aquesta empresa. En menys de 20 pàgines es pot obtindre una informació prou significativa de l'opinió dels nostres clients respecte de diferents aspectes dels serveis prestats, que abasten des de la detecció de necessitats i la pròpia formació executada, a la gestió, el personal del Departament, pàgina Web, etc., amb dades interpretades i comentades convenientment.

No obstant això, les persones o organitzacions interessades a consultar l'informe complet, de 66 pàgines, i, per tant, més detallat d'aquest estudi de satisfacció, pot accedir-hi si contacta amb el Departament de Formació per qualsevol de les vies habituals de comunicació.

Per a més informació: Concepción Cano Mayorga

Dades Adjuntes

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.