Anar al contingut principal.

  1. Inici >
  2. Pla de Formació >
  3. Participació Sindical

Participació Sindical

Des que hi ha Departament de Formació en aquesta Diputació (any 1989), es va conformar una Comissió Paritària de Formació que és l’àmbit de negociació dels Plans Anuals respectius, la composició i funcionament de la qual es reflecteixen a l’Acord / Conveni que regula les condicions de treball dels empleats de la Diputació.

A més des de l'any 1995, i amb motiu de l'IPerP AFCAP i convocatòries consegüents de Formació Contínua, funcionen dues Taules Paritàries de Formació Contínua: una per al Pla Unitari (amb representants sindicals de la Diputació) i una altra per al Pla Agrupat (amb responsables sindicals d'àmbit comarcal i/o provincial segons el cas i l'estructura, designats per les seues respectives organitzacions), encara que habitualment tenen reunions de forma conjunta.

Encara que des de l'any 1998 només es presenta un Pla Agrupat, es mantenen ambdues meses com a àmbit de Gestió dels cursos, i s'hi convoca una, altra o ambdues, segons es tracte de cursos/programes dirigits a personal de la Diputació, dels ajuntaments, o mixts, respectivament.

Cal assenyalar l'alt grau de consens i el nivell de compromís de les parts a l'hora de resoldre els conflictes que s'hi susciten. Les decisions es prenen de comú acord i podem afirmar que, en aquesta llarga trajectòria, mai no ha sigut necessari recórrer a la votació per a dirimir cap qüestió.

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.