Anar al contingut principal.

  1. Inici >
  2. Pla de Formació >
  3. Presentació

Pla de Formació de la Diputació d'Alacant

La Diputació Provincial d'Alacant considera com un dels seus objectius fonamentals prestar assistència tècnica, suport i assessorament, als ajuntaments de la província.

Des de la Diputació, apostem per l'excel•lència en l'exercici de l'activitat professional dels empleats públics locals, de manera que es garantesquen uns serveis públics de qualitat per als ciutadans de la província.

Per això considerem que invertir en formació de qualitat és fonamental per a l'èxit de les polítiques municipals de canvi i modernització, enteses aquestes des de la perspectiva d'elevar els nivells competencials per a la prestació de serveis de qualitat.

Amb aquests propòsits presentem la nostra oferta formativa dirigida als empleats dels nostres municipis, mancomunitats i la resta d’ens locals, així com als mateixos empleats de la Diputació i els seus organismes autònoms.

Pla Agrupat de Formació per a l'ocupació 2022

El Pla de Formació de la Diputació inclou tots els cursos oferits, tant els de Formació Contínua (Pla Agrupat), com els finançats amb fons propis.

El Pla Agrupat de Formació contínua es dirigeix als empleats de la Diputació d'Alacant, dels seus organismes autònoms, dels ajuntaments i d'altres entitats locals de la província d'Alacant, adherits a aquest pla.

Aquest Pla ha estat aprovat per la Comissió de Formació per a l’Ocupació i s'ha enviat a l’Institut Valencià d’Administració Pública (IVAP), a fi de sol•licitar la subvenció per al seu finançament en el marc de l’Acord de Formació per a l’Ocupació de les Administracions Públiques (AFEDAP).

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.