Anar al contingut principal.

  1. Inici >
  2. Pla de Formació >
  3. Procediment d'Inscripció

Procediment d'inscripció

Per a procedir a la presentació de sol·licituds de participació en les accions formatives programades pel Departament de Formació, s'ha de realitzar els passos següents:

  1. Al començament de cada any es publica la convocatòria d'inscripció a cursos. Per a consultar l'oferta d'accions formatives del pla de formació i presentar sol·licituds (*), s'ha d'accedir a la nostra Secretaria Virtual. Si té problemes d'accés, per favor contacte amb la persona responsable de formació de la seua entitat o departament.
  2. S'ha d'emplenar una única inscripció per a tots els cursos del seu interés en l'apartat “Sol·licitud de Cursos”.
  3. El responsable tramitarà totes les sol·licituds de la seua entitat o departament abans de la data establida per a la tramitació.
  4. Quan el Departament de Formació rep les sol·licituds, comença el procés de preselecció per a cada edició que es programe. La persona responsable de formació de l'entitat o del departament es posarà en contacte amb la persona interessada perquè confirme la seua assistència.

Nota (*) : Els empleats i les empleades de l'Ajuntament d'Alacant, Ajuntament d'Elx i Suma Gestió Tributària no podran realitzar la inscripció directa des de la nostra Secretaria Virtual, perquè aquestes entitats han establert el seu procediment específic. Hi hauran de contactar amb l'Àrea de Recursos Humans de la seua entitat per sol·licitar els cursos.

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.