Anar al contingut principal.

Avaluació del professor

El professorat de cada edició de cursos realitza la seua avaluació quan emplena un qüestionari específic ben senzill. El qual li demana que valore diferents factors, que s'indiquen en les diferents caselles, relacionats amb l'acció formativa que acaben d'impartir. Amb aquesta avaluació coneixem, des del punt de vista del professorat docent, com s'ha desenvolupat l'acció formativa.

L'avaluació del professorat juntament amb l'avaluació de la satisfacció de l’alumnat, dos grups crítics del procés de formació, ens proporciona informació per a la presa de decisions respecte a la possibilitat de planificar i executar noves accions que esmenen determinades desviacions, si escauen, així com també per adoptar mesures de millora en accions formatives futures.

Aquest qüestionari d'avaluació és personalitzat, i s’identifica amb nom i cognoms. En ell manifesten la seua opinió i valoració sobre els factors següents: adequació del nombre d'hores de l'acció formativa per al compliment dels objectius previstos; respecte als alumnes: homogeneïtat, motivació, clima, compliment d'horaris; quant als mitjans: condicions de l'aula, documentació entregada, mitjans tècnics i també la relació amb el Departament de Formació. Es destina la casella final a l'expressió del seu grau de satisfacció general amb l'evolució del curs en qüestió.

Un apartat important per a nosaltres és el dedicat a expressar obertament tot tipus d'observacions que en consideren oportunes.

Tornar a Introducció

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.