Anar al contingut principal.

  1. Inici >
  2. Pla de Formació >
  3. Avaluació >
  4. Informes >
  5. Estudi de satisfacció dels nostres clients amb els nostres serveis 2018

Estudi de satisfacció dels nostres clients amb els nostres serveis 2018

Data de Publicació : 14/03/2019

De què tracta?

Presentem els resultats de l'estudi del grau de satisfacció amb els serveis prestats per aquest Departament de Formació durant l'exercici 2018, segons els nostres clients (ajuntaments de la província, departaments de la Diputació d'Alacant i els seus organismes autònoms).

En aquesta ocasió, l'estudi l'ha dut a terme durant el mes de novembre un consultor extern, amb la finalitat d'obtindre el major grau de neutralitat i objectivitat possible.

S'ha utilitzat la mateixa metodologia que en ocasions anteriors: entrevistes telefòniques a una mostra de prescriptors de formació (68), seleccionada per la mateixa persona consultora.

A fi de facilitar i simplificar la seua lectura, publiquem el resum executiu de l'informe emés per aquesta persona consultora.

En la passada reunió amb les persones responsables de la formació de les diferents entitats de la província, vam donar compte i comentem els aspectes i resultats més rellevants; no obstant això, estarem encantats d'atendre-us per a aclarir qualsevol dubte, ampliar informació o recollir suggeriments de millora.

Descàrregues

Pàgina Anterior

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.