Anar al contingut principal.

 1. Inici >
 2. El Departament >
 3. Història

Història del Departament de Formació

Pot conéixer l'evolució del Departament de Formació des del seu origen fins a l'actualitat.

Any 1995

Es renova el Conveni de col.laboració en materia de formació amb la Conselleria d'Administración Pública i participem en la 1ª Convocatòria d'Ajudes a la Formació de l'INAP, a l'empara de l'Acord de Formació Contínua en les Administracions Públiques, i resultem, així, beneficiaris de 2 plans: Un Agrupat, dirigit als Ajuntaments, i un altre Unitari per a personal de Diputació.

Any 1994

Posem en marxa la Base de Dades de Gestió de Cursos, de desenvolupament intern, i que suposa un pas més en tot el procés de normalització dels treballs d'organització i gestió de la formació.

Any 1993

S'estructura més l'activitat, i s'elaboren Plans Anuals de Formació, s'estableixen objectius, s'articulen programes al voltant d'ells i es proposen indicadors de mesura. Augmenten considerablement en aquest temps, tant en quantitat com en varietat, els cursos impartits i el nombre de participants.

Any 1992

Es crea la Unitat de Formació inserida en l'Àrea de Règim Interior i Personal, com a resultat de la nova estructura orgànica que es dota aquesta Diputació a partir de l'aprovació del Pla Estratègic.

Any 1991

Per la via d'Acords Particulars, i tenint com a marc de referència el conveni esmentat adés, s'ofereix també formació als funcionaris de la Generalitat, sobretot als de l'àmbit geogràfic d'Alacant, mitjançant l'execució de cursos dels Plans anuals de l' I.V.A.P.

 • Anar a la primera pàgina.
 • Anar a la pàgina anterior.
 • Pàgina 5 de 6
 • Anar a la pàgina següent.
 • Anar a l'ultima pàgina.
C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
 • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
 • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
 • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.