Anar al contingut principal.

Manipuladors d'Aliments per a Personal de Planta

Referència: 10.01.11

Codi: 20/171

Hores: 4:00

Nre Assistents: 15

Nre Edicions Pla Diputació 2024: 2

Objectius

Identificar i controlar els factors que puguen convertir un aliment en un risc per a la salut. Realitzar una correcta neteja i desinfecció dels utensilis i de les instal·lacions. Conéixer la importància de dur a terme una adequada netedat i higiene personal. Capacitar per a poder gestionar un sistema d'autocontrol.

Programa

Importància de la formació. Generalitats en higiene alimentària. Al·lèrgies i intoleràncies. Disfàgia i hidratació. Les toxiinfeccions alimentàries més comunes. Higiene del personal manipulador d'aliments.

Metodologia

Exposició teòrica dels continguts, acompanyada de treballs en què s'han de resoldre problemes o trobar-hi solucions a situacions reals que donen pas a debats entre les persones assistents. Els treballs poden ser individuals o grupals.

Perfil dels Assistents

Personal de la Diputació Provincial d'Alacant, que intervé en la cadena de manipulació d'aliments en diversos centres assistencials.

Calendari

De febrer a novembre.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.