Referència: 10.01.11
Codi: 20/171
Hores: 4:00
Nre Assistents: 15
Nre Edicions Pla Diputació 2024: 2
Identificar i controlar els factors que puguen convertir un aliment en un risc per a la salut. Realitzar una correcta neteja i desinfecció dels utensilis i de les instal·lacions. Conéixer la importància de dur a terme una adequada netedat i higiene personal. Capacitar per a poder gestionar un sistema d'autocontrol.
Importància de la formació. Generalitats en higiene alimentària. Al·lèrgies i intoleràncies. Disfàgia i hidratació. Les toxiinfeccions alimentàries més comunes. Higiene del personal manipulador d'aliments.
Exposició teòrica dels continguts, acompanyada de treballs en què s'han de resoldre problemes o trobar-hi solucions a situacions reals que donen pas a debats entre les persones assistents. Els treballs poden ser individuals o grupals.
Personal de la Diputació Provincial d'Alacant, que intervé en la cadena de manipulació d'aliments en diversos centres assistencials.
De febrer a novembre.