Anar al contingut principal.

Aspectes pràctics de contractació pública de tecnologies de la informació i serveis digitals

Referència: 02.01.01

Codi: 02/199

Hores: 18:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2020: 1

Objectius

Millorar els coneixements i tècniques de gestió d'expedients de contractació pública en l'àmbit de tecnologies de la informació i serveis digitals per a proveir d'uns serveis òptims a l'entitat local.

Programa

Mòdul 1: Aspectes generals i específics de la contractació pública específica de tecnologies de la informació i serveis digitals. Mòdul 2: Taller pràctic sobre estratègia de contractació. Mòdul 3: Taller pràctic sobre contractes de subministraments. Casos reals dels assistents. Mòdul 4: Taller pràctic sobre contractes de serveis. Casos reals dels assistents. Els mòduls 2 i 3 versaran sobre casos reals dels assistents, així com en contractes exemples d'altres administracions públiques. En cadascun d'ells, es treballaran les següents matèries: · L'elecció del procediment d'adjudicació. · Els terminis del procediment. · Tècniques d'elaboració de plecs i altres documents de la licitació. Proposta de plantilles bàsiques. · El càlcul del pressupost i els costos del mercat. · La definició dels criteris d'adjudicació. · Referències a la privacitat i a la protecció de dades personals. · La fiscalització de l'expedient. · L'execució del contracte i el règim de penalitats.

Metodologia

Taller pràctic on es treballarà sobre casos reals proposats per les persones assistents

Perfil dels Assistents

Exclusivament dirigit al personal de departaments d'informàtica de les entitats locals amb responsabilitat en la gestió dels contractes en l'àmbit de les tecnologies de la informació i comunicació.

Calendari

Març-novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.