Anar al contingut principal.

Desenvolupaments traumàtics de la personalitat

Referència: 10.01.12

Codi: 24/231

Hores: 23:00

Nre Assistents: 10

Nre Edicions Pla Diputació 2020: 1

Objectius

- Aprendre a utilitzar instruments terapèutics per a identificar l'origen i gestació d'experiències traumàtiques. - Comprendre els mecanismes de dissociació i les seues manifestacions, i com actuar respectuosament i eficaç davant ell - Obtindre una guia per a la intervenció amb persones amb experiències traumàtiques, ajustades a cada franja d'edat i al lloc de treball

Programa

- Els models operatius interns. Des de J. Bolwby a L.S. Benjamin. Una intervenció per a identificar-los i modificar-los. - Els models operatius interns: els isomorfismes i els cercles viciosos i virtuosos. Una investigació en la vida actual del subjecte. - Els models operatius interns: els peluixos com a instrument d'exploració. - El trauma complex i el desenvolupament traumàtic de la personalitat: la dissociació i les seues raons. De M. Main a K. Lyons-Ruth. - Guia per a la intervenció en el trauma simple, el trastorn per estrés posttraumàtic i el desenvolupament traumàtic de la personalitat. Des de J. Herman (general) a G. Liotti (adults) i a J. L. Silberg (menors).

Metodologia

El programa consisteix en una part presencial de dues sessions de 8 hores, més una part no presencial de 15 hores, que consisteix en lectures i preparació de casos per a ser presentats.

Perfil dels Assistents

Col·lectiu de psicòlegs i psiquiatres del Centre Dr. Esquerdo

Calendari

De febrer a novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.