Anar al contingut principal.

Eines de Coaching per a professionals de la Intervenció Social.

Referència: 10.07.04

Codi: 24/230

Hores: 20:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2019: 1

Objectius

* Capacitar en habilitats i tècniques de coaching per a la seua aplicació en els processos de la intervenció social i per a la cura professional. * Entrenar la metodologia de coaching, la seua aplicació a la intervenció en processos d'exclusió social. *Obtindre una visió dels possibles bloquejos personals que poden sorgir en un procés d'integració social, així com estratègies de resolució. * Conéixer i entrenar eines bàsiques i concretes d'aplicació en l'acompliment de la seua tasca professional i la seua vida personal.

Programa

•Mòdul I: Eines bàsiques del coaching aplicades a la Intervenció Social: Com funciona el Coaching. La Motivació al canvi. Presa de Consciència i Autocreença. Responsabilitat versus victimisme. L'art d'escoltar. Les preguntes poderoses. •Mòdul II: El model GROW aplicat a l'Entrevista d'Inserció: Com definir objectius. Anàlisi de la realitat i generació d'opciones. El pla d'acció. •Mòdul III: Principals bloquejos i el seu tractament: Comportaments limitants: l'autosabotejador. Les creences limitants, com detectar-les. Gestió Emocional, les emocions limitants i el seu tractament.

Metodologia

Metodologia que sume la formació i el coaching. Per a això, es combinarà la teoria amb exercicis pràctics i vivencials durant tot el curs, amb la finalitat d'aconseguir no solament un major fiançament dels coneixements assolits, sinó a més una pràctica d'eines, que ràpidament podrà ser aplicat en el fer del seu dia a dia, Així mateix, la mateixa metodologia del coaching esdevé un procés de canvi personal, en el qual es treballa tant el fer com l'ésser, per això els alumnes podran experimentar una nova forma d'entendre la seua mateixa realitat.

Perfil dels Assistents

Treballadors Socials, educadors, monitors, tècnics d'Integració Social, psicòlegs, així com qualsevol altre professional que exercesca la seua activitat en qualsevol camp dels Serveis Socials Municipals i de la Diputació de la província d'Alacant.

Calendari

Entre març i novembre.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.