Anar al contingut principal.

Prevenció de Violència de Gènere en Població Adolescent i Jove

Referència: 10.07.10

Codi: 24/201

Hores: 21:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2019: 1

Objectius

Aprofundir sobre la incidència i condicionants específics de la violència de gènere en les parelles adolescents i joves, i proporcionar-hi un seguit de pautes i orientacions bàsiques que puguen ajudar els i les professionals en la promoció de la coeducació i en la prevenció, detecció i afrontament eficaç de situacions de la violència de gènere entre joves.

Programa

Les causes de la violència de gènere. Les formes de violència de gènere entre adolescents i joves. Incidència especial en l’ús de les noves tecnologies. El cicle de la violència de gènere en parelles d’adolescents i joves. Indicadors de risc i conseqüències de la violència de gènere. Bones pràctiques per a la prevenció de la violència de genere. L’educació afectivosexual amb perspectiva de gènere. Propostes de programes de prevenció de la violència de gènere en contextos educatius formals i no formals. Construir masculinitats noves.

Metodologia

Teoricopràctica.

Perfil dels Assistents

Personal de l’Administració local que treballe en àrees d’intervenció amb joves i adolescents, com ara educadors/es socials, tècnics de joventut, animadors juvenils, tècnics d’igualtat de gènere, promotors d’igualtat de gènere, personal municipal de gabinets psicopedagògics, etc.

Calendari

,

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.