Referència: 10.01.01
Codi: 23/077
Hores: 24:00
Nre Assistents: 15
Nre Edicions Pla Diputació 2018: 1
Identificar les necessitats d’aliments segons l’etapa del creixement. Introduir el coneixement dels aliments bàsics infantils. Aconseguir conceptes bàsics sobre alimentació i nutrició.
Consells per a menjar. Mites i errors. Textures i colors. Alimentació d’1 a 3 anys. Característiques d’1 a 3 anys. Prevenció de l’obesitat infantil. Protocol d’actuació per a l’assistència d’una persona al·lèrgica. Bones pràctiques en l’elaboració culinària apta per a persones al·lèrgiques i intolerants. Conceptes d' al·lèrgia alimentaria, així com els perills potencials que esdevenen per a les persones que les pateixen.
Participativa, dinàmica
Personal dels centres provincials de l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant.
De febrer a novembre