Anar al contingut principal.

Subhasta i alienació de béns

Referència: 10.06.13

Codi: 22/037

Hores: 27:00

Nre Assistents: 15

Nre Edicions Pla Diputació 2022: 1

Objectius

Formar el personal que tramita expedients per a la sol·licitud d'autorització de subhasta, sobre els requisits necessaris per a la correcta tramitació de l'expedient a l'efecte de l'autorització de la subhasta, així com sobre les actuacions següents a realitzar una vegada autoritzada la subhasta.

Programa

- La valoració de béns a l'efecte de fixació del tipus de subhasta. - Requisits per a sol·licitar l'autorització de subhasta. - La sol·licitud de subhasta (Exp. 10EN i gestió GL): documentació a incorporar. - Tractament situacions especials: + Persones físiques il·localitzables. + Herències jacents + Persones físiques no residents - L'autorització de subhasta, fixació de lots. - La notificació de l'acord d'alienació. Actuacions prèvies a l'alienació. - La celebració de la subhasta: el portal electrònic de subhastes del BOE. - Subhasta amb adjudicació: actuacions posteriors a la finalització. - Subhasta deserta: la proposta d'adjudicació a l'Ajuntament. - El certificat administratiu d'adjudicació. - El sobrant de la subhasta.

Metodologia

Teoricopràctica.

Perfil dels Assistents

Personal que ocupe lloc de treball vinculat a la recaptació executiva i especialment aquell que tramita sol·licituds de subhasta, amb prioritat als caps d'oficina / persones responsables del sector.

Observaciones

Totes les sessions d'aquest curs se celebraran per videoconferència. Per poder participar-hi, cal disposar d'un ordinador (amb webcam, micro i àudio), una tauleta (tablet) o un smartphone. Abans de l'inici de cada sessió rebràs les instruccions d'accés a través del correu electrònic i en la Secretaria Virtual.

Calendari

De febrer a novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.