Anar al contingut principal.

Igualtat i gènere. Conceptes bàsics. El pla d'igualtat de Suma. Gestió Tributària.

Referència: 10.06.18

Codi: 22/036

Hores: 15:00

Nre Assistents: 25

Nre Edicions Pla Diputació 2022: 1

Objectius

Sensibilitzar i formar en matèria d'igualtat i gènere al personal de Suma. Gestió Tributària de manera que es contribuesca a evitar qualsevol tipus de discriminació i desigualtat. Així mateix donar a conéixer les mesures destinades a aconseguir la igualtat real en el si de la nostra Organització, materialitzades en el Pla d'Igualtat.

Programa

Conceptes bàsics sobre igualtat i gènere. Sexe i gènere. Teoria del sistema sexe-gènere. El procés de socialització. Rols i estereotips de gènere. El principi d'igualtat. Igualtat legal i igualtat formal. Discriminació directa i indirecta. Accions positives. Marc normatiu internacional. La Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la Igualtat efectiva de Dones i Homes. Les polítiques d'igualtat: Plans d'igualtat. La Comissió d'Igualtat: Composició i funcions. El Pla d'Igualtat de Suma. Gestió Tributària: Guia per a l'ús igualitari del llenguatge i Protocol per a la prevenció de l'assetjament. Els micromasclismes i les noves masculinitats. Conciliació i coresponsabilitat.

Metodologia

Teoricopràctica.

Perfil dels Assistents

Tota la plantilla de Suma. Gestió Tributària i especialment als comandaments intermedis amb responsabilitat sobre equips de treball i persones l'actuació de les quals tinga repercussió en l'Organització.

Observaciones

Totes les sessions d'aquest curs se celebraran per videoconferència. Per poder participar-hi, cal disposar d'un ordinador (amb webcam, micro i àudio), una tauleta (tablet) o un smartphone. Abans de l'inici de cada sessió rebràs les instruccions d'accés a través del correu electrònic i en la Secretaria Virtual.

Calendari

De febrer a novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.