Anar al contingut principal.

Formació integral en seguretat i higiene alimentària

Referència: 10.01.14

Codi: 20/144

Hores: 15:00

Nre Assistents: 15

Nre Edicions Pla Diputació 2020: 2

Objectius

Que els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments, així com nocions sobre els processos de neteja, desinfecció, emmagatzematge i conservació alimentària. Proporcionar als participants coneixements del sistema d'autocontrol basat en l'anàlisi de perills i punts de control crític. S'hi dota a l'alumnat dels coneixements teòrics pràctics necessaris per a la gestió dels al·lergògens en hostaleria.

Programa

Higiene del manipulador d'aliments Importància de la neteja i desinfecció El pla del L+D Elecció de productes Control de fem i deixalles Estructures, equips i materials Relació amb el control de plagues. Control de proveïdors Requisits en la recepció de matèries primeres Requisits en l'emmagatzament de productes Etiquetat de productes El sistema APPCC Els requisits previs d'higiene i traçabilitat (RPHT) Gestió d'al·lergògens en hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.

Metodologia

Desenvolupament dels continguts i processos a través d'exposicions didàctiques, infografies i exercicis pràctics. Aportació de fonts bibliogràfiques i recursos web Participació activa de l'alumnat.

Perfil dels Assistents

Cuiners/res i auxiliars de cuina dels centres provincials de la Diputació d'Alacant.

Calendari

Març

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.