Anar al contingut principal.

Tècniques culinàries. Tècniques bàsiques per a cuinar

Referència: 10.01.15

Codi: 20/142

Hores: 20:00

Nre Assistents: 15

Nre Edicions Pla Diputació 2020: 1

Objectius

Fomentar el coneixement correcte de la terminologia culinària Que els participants coneguen els diferents mètodes de cocció i les seues diferents aplicacions en la cuina professional permetent una organització òptima dels temps de treball.

Programa

Terminologia culinària Tècniques de preparació i neteja d'aliments Tècniques de cocció en àcids: marinats, 'ceviches' i adobats Tècniques de brous, fons, fumets, consomés, cremes i salses: coccions lentes, diferents mètodes de colats i aclarits Tècniques de cocció amb aigua: escaldats, blanquejats Tècniques de cocció directes: guisats, estofats, brasejats i vapor aplicats a la cuina actual Técncas de cocció en greixos: fritades, confitats, escalfats Tècniques de buit: confitats, guisats, baixa temperatura i coccions llargues Regeneració.

Metodologia

Desenvolupament dels continguts i processos a través d'exposicions didàctiques, infografia i exercicis pràctics. Aportació de fonts bibliogràfiques i recursos web Participació activa de l'alumnat.

Perfil dels Assistents

Col·lectiu de cuiners i cuineres i auxiliars de cuina dels centres provincials de la Diputació d'Alacant

Calendari

Maig

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.