Anar al contingut principal.

Intel·ligència Territorial I: Habilitats i Competències per a l’anàlisi estratègica en Intel·ligència per al Desenvolupament Territorial

Referència: 10.10.01

Codi: 20/120

Hores: 30:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2022: 2

Objectius

Proporcionar als assistents els coneixements i eines bàsiques per a la conceptualització, planificació i execució de projectes d’Intel·ligència per al desenvolupament Territorial.

Programa

1. Concepte d’Intel·ligència per al desenvolupament territorial. 2. Perfil de l’expert: habilitats i competències necessàries. 3. Critical Thinking: 3.1. Caracterologia i caire cognitiu 3.2. Raonament i anàlisis / Clixés i Fal·làcies 4. Big Data Intelligence 4.1. Dades disponibles i necessàries. OSINT i cooperació per al desenvolupament territorial. 4.2. Metodologia d’Intel·ligència per a Explotació i ROI de dades territorials. 5. Elaboració d’informes d’Intel·ligència Territorial. 5.1.Tècniques d’Alt Valor Afegit.

Metodologia

Presencial i en línia. Metodologia basada en l’assoliment de coneixements teòrics que servesquen de fonament per a la resolució de supòsits pràctics reals a través de la plataforma de Moodle.

Perfil dels Assistents

Personal directiu de corporacions locals i organismes autònoms.Tècnics locals i Agents d’ocupació i desenvolupament local.

Observaciones

1.El Programa complet de formació consta de 3 mòduls, i aquest és el primer. 2.Cadascun dels mòduls inclou temps de seguiment personalitzat de l'alumnat.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.