Anar al contingut principal.

Manteniment d'Instal·Lacions Esportives

Referència: 10.08.08

Codi: 20/109

Hores: 40:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2022: 2

Objectius

Conéixer les funcions de manteniment necessàries en instal·lacions i equipaments esportius, que hi permeten un bon estat de conservació i que garaneisquen la seguretat i confort dels usuaris, així com prolongar la seua vida útil.

Programa

Legislació aplicable d’àmbit estatal i autonòmica. Normativa bàsica d’instal·lacions esportives (NBID). Cens d’Instal·lacions esportives (Onesport). Qualitat en la prestació de serveis esportius (qüestionaris). Pla de manteniment d’instal·lacions esportives (manteniment correctiu i preventiu): -Paviments (terra, gespa natural, gespa artificial, formigó, resines, sintètics, etc.) -Equipament esportiu (genèric, esports de sala, exteriors, piscines) -Instal·lacions tècniques (elèctriques, llanterneria, ventilació, protecció contra incendis, etc.) -Neteja, desinfecció i control microbiològic. -Vestuaris (disseny, mobiliari, accessoris i superfícies). -Piscines (paràmetres de referència). Revisions i certificats segons la normativa (periodicitat, documentació, tipus de revisió). Accessibilitat de les instal·lacions esportives.

Metodologia

El curs contindrà tant sessions síncrones per videoconferència, com treballs en línia en plataforma Moodle. La metodologia serà participativa, activa i significativa (amb aportacions de l'alumnat). S'hi durà a terme alguna sessió pràctica mitjançant la visita d’unes instal·lacions esportives que continguen gran part dels continguts tractats en el curs.

Perfil dels Assistents

Personal de l’Administració local de la província d’Alacant que realitza tasques de manteniment en les instal·lacions esportives municipals.

Observaciones

Totes les sessions d'aquest curs se celebraran per videoconferència. Per poder participar-hi, cal disposar d'un ordinador (amb webcam, micro i àudio), una tauleta (tablet) o un smartphone. Abans de l'inici de cada sessió rebràs les instruccions d'accés a través del correu electrònic i en la Secretaria Virtual.

Calendari

Febrer - novembre.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.