Anar al contingut principal.

Desing Thinking per a innovar en l'Administració pública

Referència: 05.02.07

Codi: 14/042

Hores: 20:00

Nre Assistents: 25

Nre Edicions Pla Diputació 2020: 1

Objectius

Desenvolupar la creativitat per a millorar les institucions. Aprendre tècniques i eines d'innovació per a resoldre problemes. Fometar la necessària actitud innovadora dels empleats públics.

Programa

Què és el Design Thinking (DT). La metodologia, pas a pas. L'observació i els mètodes qualitatius per a millorar l'empatia. La cultura del prototipat. Què hi aporta? Com desenvolupar-la? El seu impacte en els projectes d'innovació de l'Administració pública. Experimentació, repetició i innovació per aproximacions successives. Treball col·laboratiu entorn d'un “desafiament d'innovació” definit com a projecte o cas d'estudi.

Metodologia

1a sessió d'exposició teoricoconceptual de la tècnica de DT, i quatre sessions posteriors de taller: Treball en grup per a supòsits pràctics i prototipats.

Perfil dels Assistents

Empleats públics locals de la Diputació i ajuntaments de la província d'Alacant, adscrits a departaments de modernització i/o innovació, i disposats a plantejar projectes innovadors en els seus respectius àmbits, i aquells que estiguen immersos i/o interessats en processos de canvi i innovació.

Observaciones

Es pretén distribuir el curs de la manera següent: Jornada inicial de 5 hores, segona jornada en format de taller de 7,5 hores a les dues setmanes, i tercera jornada amb un taller de 7,5 hores, altres dues setmanes més tard.

Calendari

Entre març i novembre.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.