Anar al contingut principal.

Context, risc operacional i indicadors en un Sistema de Gestió certificat per ISO 9001

Referència: 05.02.03

Codi: 14/038

Hores: 7:00

Nre Assistents: 15

Nre Edicions Pla Diputació 2020: 1

Objectius

Definir i assolir el concepte de risc en el desenvolupament dels processos (risc operacional) tot explorant mètodes i eines per a identificar-lo, analitzar-lo i avaluar-lo, tot establint accions per a la seua eliminació o atenuació.

Programa

LES BASES/INTRODUCCIÓ/… - El sistema de gestió que necessitem per al desenvolupament de la nostra activitat. La Norma ISO 9001:2015 com a referent preventiu i de millora. - El context de l'organització. Qüestions internes i externes que poden afectar el sistema de gestió. - Les parts interessades i els seus requisits pertinents. Retroalimentació de les parts interessades. - Els processos del sistema i la seua adequada gestió. Tot funciona millor amb bons indicadors. PENSAMENT BASAT EN RISCOS I RISCOS OPERACIONALS - La gestió de riscos en la Norma ISO 9001. - Marc referencial genèric per a la gestió de riscos (UNE ISO 31000:2010). - Definició del risc associat al desenvolupament dels processos. - Identificació, anàlisi, avaluació i tractament del risc operacional. Metodologies i eines. - Objectius de millora per al tractament dels riscos i l'aprofitament de les oportunitats.

Metodologia

Teoricopràctica.

Perfil dels Assistents

Responsables i tècnics de qualitat, directors d'àrea, caps de departament i personal involucrat en la implantació, manteniment i millora d'un sistema de gestió de la qualitat segons les ISO 9001:2015, que presten els seus serveis en l'Administració local de la província d'Alacant.

Calendari

Primer semestre, preferentment al maig.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.