Anar al contingut principal.

CoP: Projectes innovadors per a l'Administració Local.

Referència: 05.02.05

Codi: 14/036

Hores: 40:00

Nre Assistents: 18

Nre Edicions Pla Diputació 2020: 1

Objectius

Crear un espai de debat per a aprendre sobre innovació pública i proposar la implantació de projectes viables, eficaços i eficients. Generar equips de professionals que desenvolupen projectes innovadors aplicables a l’Administració local.

Programa

-Generar idees innovadores. -Saber justificar la potencialitat i viabilitat de les idees proposades. Criteris per a prioritzar-les. -De la idea al projecte. Conformar equips per al seu disseny. -Elaboració de prototips. -Aplicació experimental i avaluació de projectes innovadors.

Metodologia

Comunitat d’aprenentatge. Els participants consensuen sobre quins projectes treballar, desenvolupar i implantar-los; tot això de manera col·laborativa.

Perfil dels Assistents

Empleats públics de Diputació i ajuntaments que hagen realitzat prèviament el curs “Innovació en el sector públic local” (14/034), en alguna de les edicions dels plans dels darrers anys.

Observaciones

Les 40 hores lectives es distribueixen en 20 presencials (4 sessions de 5 hores a distribuir al llarg de la duració de la CoP) i les 20 restants de treball en línia.

Calendari

Maig-novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.