Anar al contingut principal.

Qualitat en les Organitzacions I. Fonaments

Referència: 05.02.02

Codi: 14/029

Hores: 30:00

Nre Assistents: 15

Nre Edicions Pla Diputació 2022: 2

Objectius

Sensibilitzar sobre la importància d’incorporar els sistemes de gestió de qualitat en el funcionament de l’administració. Donar a conéixer conceptes genèrics sobre gestió de qualitat.

Programa

- Planificació de la Qualitat (anàlisi interna i externa per a l’elaboració de Pla de qualitat). - Metodologies per a gestionar la Qualitat (reunions, indicadors de qualitat, costos…). - Eines per a la gestió de la Qualitat (de representació d’activitats, de representació de dades i d’anàlisi)

Metodologia

Mixta: a través d'Internet amb tutories en línia en la plataforma de Formació, i dues sessions presencials (o per videoconferències, segons la situació sanitària del moment).

Perfil dels Assistents

Personal de la Diputació Provincial d’Alacant i ajuntaments de la província responsables d’impulsar la Qualitat en els seus departaments, i que no hagen realitzat el curs "Qualitat en els organitzacions" el 2012 o el 2013.

Observaciones

Aquest curs correspon a la primera part del curs "Qualitat en les organitzacions" (codi 24/013) de 60 hores.

Les sessions presencials podrien impartir-se a través de videoconferència, en funció de la situació sanitària del moment. Per a poder participar-hi, si s'ha de realitzar per videoconferència, és necessari disposar d'un ordinador (amb webcam, micro i àudio), una tauleta o un telèfon intel·ligent. Abans del començament de cada sessió rebràs les instruccions d'accés a través del correu electrònic i en la Secretaria Virtual.

Calendari

Una edició en cada semestre de l'any.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.