Anar al contingut principal.

Valencià en Línia. Nivell C1

Referència: 11.00.08

Codi: 13/235

Hores: 45:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2022: 3

Objectius

Facilitar i potenciar l'aprenentatge del valencià del nivell C1 (l'antic nivell de Grau Mitjà), a través de la teleformació.

Programa

Activitats gramaticals a través de teleformació: Ortografia: alfabet, accentuació, vocalisme, consonantisme, apostrofación, guió, etc. Morfosintaxi: gènere, nombre, determinants, flexió verbal, "lo" neutre, pronoms, preposicions, conjuncions, etc. Lèxic: derivació, composició, locucions i fraseologia, interferències lèxiques, refranys, etc. Repàs dels continguts gramaticals per mitjà de classes presencials. Converses telefòniques amb el tutor o la tutora del curs. Examen final: prova escrita i prova oral.

Metodologia

Curs en línia amb sessions en directe per videoconferència obligatòries.

Perfil dels Assistents

Personal d’ajuntaments amb la certificació oficial de valencià del nivell B1 (Grau Elemental antic) o, preferiblement, del nivell B2 de la JQCV, EOI o CIEACOVA.

Observaciones

L'alumnat ha d'estar en possessió del certificat del nivell B1 (l'antic Grau Elemental) o, preferiblement, del nivell B2 de la JQCV o certificacions equivalents; així com tindre els coneixements bàsics d’ús informàtic i coneixements de l’accés i navegació a Internet. Els cursos s'hi realitzaran de manera descentralitzada entre els mesos de març i juny, així com entre els mesos de setembre i novembre sempre que rebem sol·licituds suficients,

Totes les sessions d'aquest curs se celebraran per videoconferència. Per poder participar-hi, cal disposar d'un ordinador (amb webcam, micro i àudio), una tauleta (tablet) o un smartphone. Abans de l'inici de cada sessió rebràs les instruccions d'accés a través del correu electrònic i en la Secretaria Virtual.

Calendari

De març a novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.