Anar al contingut principal.

La Transversalitat dins de l'Organització per a Augmentar l'Efectivitat

Referència: 09.00.05

Codi: 12/102

Hores: 24:00

Nre Assistents: 18

Nre Edicions Pla Diputació 2019: 1

Objectius

Aprendre i practicar habilitats de comunicació que faciliten la transversalitat i contribuesquen a optimitzar el treball dins de l'organització. Consensuar els fonaments en relació als recursos humans i al servei prestat. Aprendre a treballar en equip per a augmentar la qualitat tant a nivell intern com extern.

Programa

On som? Anàlisi de l'entorn laboral Consensuar l'important. Valors rectors que regesquen les nostres actuacions tant amb el client extern com ara l'intern. Autoconeixement. Partir del canvi personal per a propiciar el canvi grupal Intel·ligència intrapersonal i intel·ligència interpersonal Habilitats de comunicació Hàbits per a ser més efectius Pla de millora personal

Metodologia

Tècniques interactivs d'aprenentatge, centrades en els participanes que permeten interalizar el coneixement i provocar el canvi. Treballs individuals, grups de treball, històries de casos, joc de rols, visualització, etc.

Perfil dels Assistents

Responsables dels diferents serveis dels ajuntaments de la província d'Alacant i de la Diputació d'Alacant.

Observaciones

Aquest curs està especialment ideat i dissenyat per a realitzar-lo amb responsables d'una única entitat, on es puga aprofundir amb el cas i característiques concretes de la mateixa institució. A més requereix d'una reunió prèvia de treball per a conéixer per endavant la realitat de l'organització amb la finalitat de personalitzar el curs en funció de la realitat detectada i els objectius plantejats. És imprescindible un compromís d'assistència a totes les sessions.

Calendari

.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.