Anar al contingut principal.

Lideratge de Projectes. Autoconeixement i Coaching

Referència: 09.00.03

Codi: 12/072

Hores: 40:00

Nre Assistents: 15

Nre Edicions Pla Diputació 2022: 1

Objectius

Introduir l'alumnat en un procés integral d’autoconeixement per liderar la seua vida pròpia i potenciar de manera conscient el creixement i desenvolupament professional i personal. Oferir eines i recursos per a gestionar de manera conscient conceptes com a valors, visió, missió, motivació, lideratge, talent…

Programa

Lideratge emocional. Coneix-te a tu mateix! Autoconeixement: creences, valors i actituds Modelatge del comportament. Hàbits. Autoestima, autoconfiança i autovaloració Gestiona les teues pors i genera actitud mental positiva. Lidera els teus canvis!: els teus sons en acció (la visió) Defineix la teua visió i missió Aconsegueix els teus objectius i defineix el teu pla d’acció Descobreix les teues fortaleses i àrees de millora Atreveix-te a liderar els teus canvis. Genera energia, motivació, compromís i assumeix la teua responsabilitat. No estàs sol o sola! Crear sintonia i relacions sòlides. Engegar la ressonància Les eines Intel·ligència emocional, 'coaching' i PNL

Metodologia

Exercicis pràctics i pràctiques vivencials i experimentals. La meitat de les hores lectives es realitzaran a través de la plataforma Zoom i l'altra meitat es realitzaran diferents activitats en modalitat en línia.

Perfil dels Assistents

Integrants d’equips de projectes, tot el personal que participa o està implicat directament o indirectament en un projecte i puga assumir qualsevol dels rols associats a la gestió de projectes, de la Diput. d'Alacant i dels ajunt. de la província.

Observaciones

Per a realitzar aquest curs és imprescindible haver realitzat el curs anomenat "GESTIÓ DE PROJECTES"

Totes les sessions d'aquest curs se celebraran per videoconferència. Per poder participar-hi, cal disposar d'un ordinador (amb webcam, micro i àudio), una tauleta (tablet) o un smartphone. Abans de l'inici de cada sessió rebràs les instruccions d'accés a través del correu electrònic i en la Secretaria Virtual.

Calendari

De febrer a novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.