Anar al contingut principal.

Modificació de la LOTUP mitjançant la Llei 1/2019 de la Generalitat

Referència: 07.00.03

Codi: 11/055

Hores: 18:00

Nre Assistents: 25

Nre Edicions Pla Diputació 2020: 2

Objectius

Disposar d'una visió teoricopràctica de les innovacions principals introduïdes en la Llei 1/2019 en el règim urbanístic i territorial de la Comunitat Valenciana que en el seu moment va dissenyar la LOTUP

Programa

I.- La Reforma en matèria de planejament urbanístic i territorial - L'estudi dels nous paràmetres essencials que incideixen en l'ordenació territorial i sobre la perspectiva inclusiva del planejament que s'introdueix en la reforma. - Les novetats sobre la tramitació dels instruments de planejament i sobre els projectes d'inversions estratègiques sostenibles. II.- La reforma en matèria de getión urbanística - Una panoràmica general i les novetats essencials que incorpora la reforma. - Especial estudi de la reforma en la programació urbanística. III.- La reforma en matèria de disciplina urbanística i la regulació de l'Agència Valenciana de Protecció del Territori. IV.- La reforma aplicable al sòl no urbanitzable: especial estudi de la minimització d'impactes territorials.

Metodologia

Es combinaran les explicacions teòriques sobre la reforma legislativa operada amb l'estudi de supòsits pràctics que els diferents ajuntaments hi plantegen en la seua aplicació .

Perfil dels Assistents

Funcionaris A1 i A2 dels ajuntaments i la Diputació que presten serveis en matera d'urbanisme i d'ordenació territorial.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.