Anar al contingut principal.

Introducció a la Gestió de l'ICIO i les Llicències Urbanístiques

Referència: 10.06.09

Codi: 10/018

Hores: 18:00

Nre Assistents: 14

Nre Edicions Pla Diputació 2019: 1

Objectius

Donar formació bàsica a nivell teoricopràctica de la gestió de l'Impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO), així com de la taxa pel servei municipal de concessió de la llicència d'obertura d'establiments; la concessió de llicències d'obres; així com pels aprofitaments especials del domini públic.

Programa

Impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO) La taxa pel servei municipal d'estudi per a la concessió de la llicència d'obertura d'establiments. La taxa per l'estudi per a la concessió de llicències d'obres. La taxa per utilització privativa o aprofitaments especials constituïts en el sòl, subsòl o vol de les vies publiques municipals (taxa coneguda com de l'1,5%) Normativa reguladora dels anteriors tributs. - Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals. - Nomenclàtor Decret 54/1990 de la Comunitat Valenciana. - Ordenances fiscals. - Normtiva urbanística aplicable al cas. Ordenances municipals reguladores dels anteriors tributs. - Gestió tributària. - Beneficis fiscals. Aplicatiu informàtic per a la gestió dels anteriors tributs. Modelari i casos pràctics.

Metodologia

Teoricopràctica, amb resolució de supòsits pràctics extrets de casos reals.

Perfil dels Assistents

Personal de la Diputació Provincial d'Alacant, que pertanyen a Suma. Gestió Tributària que desenvolupe llocs de treball relacionats amb la gestió d'aquests tributs.

Calendari

De febrer a novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.