Anar al contingut principal.

Taller de contractes menors

Referència: 08.00.03

Codi: 09/099

Hores: 5:00

Nre Assistents: 50

Nre Edicions Pla Diputació 2019: 1

Objectius

Ensenyar les diverses interpretacions sobre el contracte menor Recordar les premisses que regeixen la gestió de tot contracte pagat amb diners públics Presentar diversos hàbits en relació a la gestió de la contractació menor Mostrar tres alternatives a la gestió del menor en la plataforma de contractació del sector públic.

Programa

Necessitats puntuals, esporàdiques justifiquen els contractes menors. Contractes menors per tipus de contracte o per objecte? L'any natural o en els dotze mesos anteriors? L'expedient del contracte menor. Licitació del menor? Trams El control dels llindars del menor. Com s'hi està fent? Qui controla? Responsabilitats penals per la gestió il·legal dels contractes menors La transparència i el contracte menor. L'abús del menor. Alternatives al contracte menor. Planificació contractes menors Instruccions, circulars, bases d'execució o normativa interna d'ordenació i regulació dels contractes menors.

Metodologia

Teoricopràctica

Perfil dels Assistents

Tècnics dels ajuntaments de la província i la Diputació d'Alacant que hi participen en els processos de contractació pública.

Calendari

De febrer a novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.