Anar al contingut principal.

Novetats introduïdes per la Llei de Contractes 9/2017. Aspectes bàsics.

Referència: 08.00.01

Codi: 09/095

Hores: 15:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2019: 3

Objectius

Presentar novetats de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per la qual es traslladen a l’ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014, si tenim en compte el perfil de les persones destinatàries i les seues necessitats. Assegurar que les persones destinatàries puguen complir amb les obligacions més essencials de la nova llei. Ensenyar a aprendre sobre contractació pública, per a professionalitzar-se en aquesta matèria.

Programa

Contractació pública ESTRATÈGICA OBLIGATÒRIA: Contractació pública ELECTRÒNICA OBLIGATÒRIA. Cal usar la plataforma de contractació Sector Públic sota la sanció de NUL·LITAT. La tecnologia és l’única forma d’aconseguir la TRANSPARÈNCIA: a. Els anuncis electrònics. Preparació del contracte. Procediments de selecció del contractista: Meses de contractació electròniques. Ofertes electròniques. Plataforma de contractació del Sector Públic. Alternatives. Execució del contracte.

Metodologia

La metodologia de l’activitat formativa combinarà la presentació d’aspectes teòrics amb la pràctica en la resolució de problemes comuns. L’activitat formativa tindrà format taller.

Perfil dels Assistents

Empleats dels ajuntaments de la província, el lloc de treball del qual implique la gestió de contractes i que tinguen formació prèvia sobre la matèria (pel que la seua principal necessitat és implementar els canvis de la nova llei).

Calendari

De febrer a novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.