Anar al contingut principal.

Actualitzacions en Matèria d’Autoritzacions Urbanísiticas i d’Activitat

Referència: 07.00.01

Codi: 09/069

Hores: 24:00

Nre Assistents: 30

Nre Edicions Pla Diputació 2019: 1

Objectius

Dur a terme un estudi sobre l’actualització de la normativa d’aplicació a les autoritzacions urbanístiques i en matèria d’activitats subjectes a autoritzacions comercials, ambientals i d’espectacles.

Programa

L’evolució de la normativa d’autoritzacions urbanístiques: de la llicència urbanística a la declaració responsable a la Comunitat Valenciana. Àmbit i abast del règim de la declaració responsable i de la llicència urbanística. El procediment de tramitació de les llicències i de les declaracions responsables en l’àmbit urbanístic, a l’empara de la Llei 5/2014. L’evolució dels diferents tipus d’autoritzacions ambientals i comercials a la Comunitat Valenciana, així com la seua actual regulació i procediments d’atorgament, a l’empara de la Llei 6/2014. L’evolució de les autoritzacions en matèria d’espectacles i establiments públics a la Comunitat Valenciana i la seua regulació actual. La interrelació d’autoritzacions urbanístiques i en matèria d’activitat a l’empara de les lleis 5 i 6/2014.

Metodologia

Exposar en grup les novetats legals i les conseqüències pràctiques de les novetats introduïdes per la normativa en matèria d’autoritzacions urbanístiques i d’activitat

Perfil dels Assistents

Secretaris i Secretaris-Interventors dels diferents ajuntaments, així com TAG i tècnics i un altre personal encarregat en les diferents àrees municipals que intervinguen en la tramitació de les autoritzacions urbanístiques i per a l’exercici d’activitats.

Calendari

De febrer a novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.