Anar al contingut principal.

Conversar amb intel·ligència: Claus per a afrontar converses difícils

Referència: 04.00.05

Codi: 07/056

Hores: 32:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2022: 2

Objectius

Comprendre què caracteritza una conversa difícil. Millorar la capacitat de conversar telemàticament. Entendre les claus d'una conversa efectiva. Identificar la influència dels models mentals en el desenvolupament de converses efectives. Practicar les estratègies per al control efectiu d'una conversa difícil. Conéixer el teu estil de relació i com abordar converses amb estils diferents. Assolir-hi habilitats per a conversar amb persones que em resulten difícils. Disposar d'un mapa de referència per a aconseguir la major efectivitat en qualsevol conversa.

Programa

Intel·ligència conversacional i converses difícils. Intel·ligència conversacional en les converses en línia. Converses per a fixar expectatives. Converses per a realitzar una petició. La gestió del "no" L'art de conversar: Claus pràctiques. Com preparar una conversa difícil. Conversar amb persones diferents. Estils de relació i com conversar amb cadascun d'ells. Com funciona la nostra ment i la seua influència en l'acte de conversar. Com iniciar la conversa i com dir el que pense. Conversar amb persones difícils. Tipus de persones difícils i estratègies per a conversar amb cadascun d'ells. Converses de límits. L'escolta: Competència clau per a un bon conversar. Saber rebre les opinions crítiques d'altres persones. Els quatre aspectes de la comunicació. Converses de reconeixement. Un mapa per a afrontar converses.

Metodologia

Curs teoricopràctic dividit en cinc mòduls amb activitats individuals i grupals.

Perfil dels Assistents

Personal de l'Administració local que, pel seu lloc de treball, hi haja d'abordar converses difícils.

Observaciones

Totes les sessions d'aquest curs se celebraran per videoconferència. Per poder participar-hi, cal disposar d'un ordinador (amb webcam, micro i àudio), una tauleta (tablet) o un smartphone. Abans de l'inici de cada sessió rebràs les instruccions d'accés a través del correu electrònic i en la Secretaria Virtual.

Calendari

De febrer a november

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.