Anar al contingut principal.

Introducció a la Llengua de Signes

Referència: 04.00.08

Codi: 07/055

Hores: 30:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2020: 2

Objectius

Promoure el coneixement i sensibilització cap a les persones sordes i les seues dificultats a l'hora de comunicar-se i utilitzar els serveis d'atenció al públic que ofereix l'Administració i que estan a la disposició de tots. Facilitar la iniciació a l'aprenentatge de la Llengua de Signes Espanyola (LSE).

Programa

MÒDUL 1: APROXIMACIÓ A LA REALITAT DE LES PERSONES SORDES Les persones sordes La llengua de signes Accessibilitat Marc legal Moviment associatiu i entitats de persones sordes MÒDUL 2: LA COMUNICACIÓ EN LLENGUA DE SIGNES Com iniciar una conversa Informació personal i de l'entorn Relacions de parentiu L'educació

Metodologia

El curs serà impartit en modalitat en línia a través d'Internet amb tutorització experta. Té dues jornades presencials, començament i finalització del curs, per a realitzar tutories i posada en comú.

Perfil dels Assistents

Personal de Diputació i dels ajuntaments que disposen d'accés a la xarxa Internet i estiguen interessats en aquesta matèria.

Observaciones

La primera part d'aquest curs, és comú al qual s'ha realitzat des de 2007, amb el nom “Introducció a la Llengua de Signes Espanyola: Atenció a la Ciutadania Sorda”

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.