Anar al contingut principal.

Especialització en Xarxes Socials per a Community Managers de l’Administració Pública

Referència: 04.00.08

Codi: 07/047

Hores: 22:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2022: 1

Objectius

Avançar en l’ús pràctic de les xarxes socials en l’administració pública, per a aconseguir objectius concrets de comunicació, posicionament, interacció i coneixement de serveis que s’ofereixen a la ciutadania. Dirigit exclusivament al personal que gestione directament la presència en xarxes socials d’un departament, àrea, regidoria o organisme autònom.

Programa

Facebook. Nivell avançat. Estadístiques i indicadors de mesurament. Facebook Ads (publicitat). Twitter Nivell Avançat. Estadístiques i indicadors de mesurament. Publicitat i promoció en Twitter. Youtube, Instagram, Pinterest i Blogs (en funció d’aquelles més adequades per als objectius dels alumnes assistents). Google Mi Business (correcte posicionament en Google Maps. Generació de contingut geolocalizado amb fotos, fotos 360, etc.)

Metodologia

El curs es desenvoluparà a través d’un estudi de cas, individualitzat en cadascun dels assistents. Els casos es definiran durant la primera classe del curs i l'alumnat avançaran en l’ús de les diferents plataformes per a aconseguir establir una estratègia correcta que els permeta aconseguir uns objectius concrets i posar-la en pràctica a través d’accions operatives. L'alumnat hauran de desenvolupar i aplicar aquesta estratègia al llarg del curs sobre el seu cas de forma pràctica, perquè puga ser revisada i corregida pels formadors d'aquest. El curs es desenvolupa amb 4,5 hores síncrones a través de videoconferència i les 17,5 hores restants a través de Moodle i Internet.

Perfil dels Assistents

Personal de l’Administració local, encarregat d’aspectes d’informació/comunicació en xarxes socials en el departament a què estan adscrits, que hagen realitzat el curs d’Habilitats Digitals del Community Mànager, o el curs de Xarxes Socials en l’Administració Local. Nivell Iniciació, o que tinguen experiència del menys un any gestionant comptes corporatius en xarxes socials.

Observaciones

Curs d’especialització. És imprescindible que cadascun dels assistents gestione personalment la presència a les xarxes socials d’una àrea, departament, regidoria o organisme autònom de l’administració pública.

Totes les sessions d'aquest curs se celebraran per videoconferència. Per poder participar-hi, cal disposar d'un ordinador (amb webcam, micro i àudio), una tauleta (tablet) o un smartphone. Abans de l'inici de cada sessió rebràs les instruccions d'accés a través del correu electrònic i en la Secretaria Virtual.

Calendari

De febrer a novembre.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.