Anar al contingut principal.

Xarxes Socials en l'Administració Local. Iniciació

Referència: 04.00.04

Codi: 07/041

Hores: 27:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2020: 2

Objectius

Iniciar-se en l’ús i possibilitats de les eines 2.0 més usuals per comunicar-se amb la ciutadania. Prendre consciència de la responsabilitat que s’assumix al comunicar en nom d’una institució pública. Conéixer i respectar les regles bàsiques de la comunicació en línia.

Programa

La nova manera de comunicar: Internet i xarxes socials, una oportunitat per a administracions locals. Ferramentes bàsiques de Google (Gmail, alertes, cerques) Linkedin com a eina social professional. Introducció a Facebook com a eina de comunicació amb el ciutadania. Introducció a l’ús de Twitter com a eina de difusió. Compartir informació en xarxes socials: RSS, wikipedia, blogs, Youtube, etc.

Metodologia

S'hi combinen explicacions sobre les eines amb exercicis pràctics amb aquestes (7 hores presencial i 20 hores per a treballs externs, que s’hi enviaran via Internet.

Perfil dels Assistents

Personal de l’administració local, encarregat d’aspectes d’informació/comunicació amb el ciutadà en el departament a què estan inscrits. Nivell d’ús de xarxes socials baix o nul, o experiència bàsica a nivell exclusivament d’ús personal.

Observaciones

Curs de Nivell Bàsic.

Calendari

De febrer a novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.