Anar al contingut principal.

Comunicació Escrita Eficaç

Referència: 04.00.02

Codi: 07/031

Hores: 30:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2020: 3

Objectius

Proporcionar les eines necessàries per a resoldre amb èxit cadascuna de les etapes de la redacció de l’escrit, des de la delimitació de l’objectiu fins a la revisió final

Programa

La comunicació escrita: eina eficaç o font de conflictes? El procés d’escriure. Planificar el missatge segons l’objectiu, l’autor i el destinatari. Estructures organitzatives dels escrits empresarials. Criteris per a una redacció eficaç. Tècniques per a aconseguir que ens lligen i entenguen. Construcció de frases. Composició de paràgrafs. Presentació de l’escrit. Revisió final de l’escrit. Els huit errors gramaticals més freqüents en la redacció empresarial. El correu electrònic: el canal més eficaç, si s’utilitza bé. Avantatges i inconvenients. Quan utilitzar-lo? Consells i etiquetes. Models de documents escrits. Textos comercials. Textos de comunicació interna. Textos protocol•laris. Textos publicitaris i de màrqueting.

Metodologia

El curs s’impartirà en modalitat en línia a través d’Internet amb tutorització experta en la comunicació escrita amb exercicis teoricopràctics.

Perfil dels Assistents

Personal de l’Administració local que pretenga assolir els recursos i les tècniques necessàries per a dissenyar escrits clars, estructurats i capaços d’aconseguir el seu propòsit.

Observaciones

L’assistència a una de les dues sessions presencials és obligatòria.

Calendari

De febrer a abril

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.