Anar al contingut principal.

Ús Avançat Dels Recursos d'Internet

Referència: 02.02.02

Codi: 03/170

Hores: 21:00

Nre Assistents: 10

Nre Edicions Pla Diputació 2018: 5

Objectius

Conéixer l’evolució dels serveis que es presten en Internet, les seues característiques i la teoria sobre la comunicació 2.0. Capacitar als assistents en l’ús dels serveis web d’última generació. Assolir nocions sobre normativa legal i llicències de continguts.

Programa

-Evolució d’Internet fins a l’actualitat. Nous serveis. -Concepte de Servei Web. Tipus. -Registre en serveis webs. Serveis d’identificació d’usuaris. -Privacitat: quina informació hem de protegir? -Comunicació en internet: -Correu electrònic. Webmail. Evolució fins a les xarxes socials. -Missatgeria instantània i videoconferències amb Hangout. - Compartir i crear canals: -Blogs. Blooger. -Compartir fotos i vídeos. Flickr i Youtube. -Documents: Scribd, Slideshare, Isuu. -Canals de col·laboració: fòrums i Wiki. -Eines de productivitat en el núvol. -Google Docs. Documents i Formularis. -Google Calendar. -Xarxes Socials -Introducció a Twitter. Facebook i GobLoNet -Configuració dels perfils i privacitat. -Normativa. Drets d’autor i llicències d’ús.

Metodologia

Eminentment pràctica, amb explicacions de curta durada i exercicis per a comprovar els coneixements assolits.

Perfil dels Assistents

Personal de l’administració local de la província d’Alacant amb facilitats en l'ús de l'ordinador i del sistema operatiu, amb experiència contrastada en navegar per la web amb necessitat de millorar les seues habilitats en l’ús d’Internet.

Calendari

De febrer a novembre

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.