Anar al contingut principal.

Comptabilitat Pública. Pla 2013: Àrees comptables específiques. Operacions bàsiques. En línia

Referència: 01.00.05

Codi: 01/123

Hores: 20:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Diputació 2022: 1

Objectius

Conéixer i aprendre les operacions de les àrees comptables específiques (immobilitzat, passius financeros i despeses amb finançament afectat) més habituals de la comptabilitat pública local (Pla 2013), a fi d'afavorir la seua correcta aplicació en les administracions locals de la província d'Alacant. Nivell bàsic, iniciació.

Programa

- Immobilitzat no financer: . Immobilitzat material . Adquisició onerosa i lucrativa . Correccions de valor. . Operacions de baixa . Inversions immobiliàries . Immobilitzat intangible . Patrimoni públic del sòl . Actius en estat de venda . Altres operacions de l'immobilitzat - Passius financers: . Classes de passius financers . Operacions d'endeutament . Comptabilització de les operacions de crèdit a llarg termini . Procés comptable de les operacions d'endeutament. - Despeses amb finançament afectat: . Projecte de despesa: Estructura, vinculació jurídica i seguiment i control . Despeses amb finançament afectat: Concepte. . Desviacions de finançament: Càlcul, coeficients de finançament i tipus de desviacions de finançament. . Incidència de les desviacions de finançament en el càlcul del romanent de Tresoreria.

Metodologia

Blended learning

Perfil dels Assistents

Personal d'Administració local (ajuntaments i Diputació), preferentment de les àrees econòmiques, amb coneixements en comptabilitat general, i que hagen realitzat prèviament el curs "Comptabilitat Pública Pla 2013: Operacions bàsiques I" o algun curs de comptabilitat pública del Pla 2013.

Observaciones

Totes les sessions d'aquest curs se celebraran per videoconferència. Per poder participar-hi, cal disposar d'un ordinador (amb webcam, micro i àudio), una tauleta (tablet) o un smartphone. Abans de l'inici de cada sessió rebràs les instruccions d'accés a través del correu electrònic i en la Secretaria Virtual.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.