Anar al contingut principal.

Introducció a l'enfocament de gènere des d'una perspectiva d'interdisciplinarietat

Referència: 10.09.03

Codi: 20/134

Hores: 20:00

Nre Assistents: 20

Nre Edicions Pla Agrupat 2020: 1

Objectius

Contribuir-hi a la millora de la pràctica professional en les relacions d'ajuda i de promoció social, amb la introducció de l'enfocament de gènere com a categoria d'anàlisi de la realitat social i de les problemàtiques i manques que originen aquestes relacions d'ajuda i de promoció social.

Programa

. Conceptes bàsics derivats del sistema sexe/gènere. . Gènere com a categoria d'anàlisi de la realitat social. . Exclusió i situacions de vulnerabilitat social, col·lectius en risc. . Vulnerabilitat social, exclusió, empobriment i pobresa des d'una perspectiva de gènere. . Interseccionalitat de les exclusions . Elements que aprofundeixen l'exclusió de les dones per raça, ètnia, procedència geogràfica i orientació sexual. . El discurs inconscient de les i els professionals d'ajuda.

Metodologia

Teoricopràctica.

Perfil dels Assistents

Personal de l'Administració local de la província d'Alacant: Professionals de treball social, psicologia, educació social i altres perfils de les relacions d'ajuda en l'àmbit social, immigració, educació, joventut i coordinació de projectes.

Calendari

Entre març i novembre.

Tornar

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.