Anar al contingut principal.

  1. Inici >
  2. Serveis >
  3. Assessorament

Assessorament

Un dels serveis que el Departament de Formació presta als Ajuntaments de la província és el d'assessorament en temes formatius.

Òbviament, aquest servei està enfocat bàsicament als Ajuntaments d'una grandària considerable, fonamentalment els de més de 100 treballadors públics al seu servei i on, si no disposen d'un departament específic de formació, almenys haja algun professional designat com a responsable d'aquestos temes i dediquen pressupost propi per a la formació dels seus treballadors.

LLes tasques concretes sobre les quals es fonamenta aquest assessorament poden ser:

  • Reunions amb tècnics del departament de formació de la Diputació per a tot el procés d'elaboració del pla (anàlisi de necessitats, determinació de cursos, realització del pressupost, etc.).
  • Assessorament per a la planificació de cursos: selecció de professorat, criteris de programació, gestió administrativa de la formació.
  • Formació específica si escau, sobre aspectes de gestió de la formació.

Per sol·licitar aquest assessorament l'Alcalde o l'Alcaldessa, o el Regidor o la Regidora de l'àrea, ha d'adreçar-se al Diputat Delegat a través d'un escrit on s'especifique la demanda.

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.