Anar al contingut principal.

  1. Inici >
  2. Magatzem de Recursos >
  3. Jornada: L'Acaçament Laboral (MOBBING): Un Problema Actual (22 y 24 març 2004)

Jornada: L'Acaçament Laboral (MOBBING): Un Problema Actual (22 y 24 març 2004)

Data de Publicació : 02/09/2004

De què tracta?

L'acaçament psicològic en el treball, també és conegut com a acaçament laboral o 'Mobbing', és un tema de candent actualitat i una qüestió que preocupa i interessa a tots els agents implicats en el món laboral, és a dir, tant als mateixos treballadors com als que, des de diferents responsabilitats, tenen una relació directa en la gestió dels recursos humans de les organitzacions.

Aquestes jornades, pretengueren ser una primera aproximació al problema, i intentaren respondre a la preocupació de la mateixa institució pel benestar dels seus empleats, com també atendre a les demandes formulades, en aquesta línia, pels representants dels treballadors d'aquesta Diputació.

Es buscava propiciar la reflexió sobre l'abast, els límits, les característiques, etc. del tema en qüestió. Pels motius exposats, aquestes dues edicions es van dirigir als membres del Comité de Seguretat i Salut, així com a tècnics de l'Àrea de Recursos Humans de la Diputació d'Alacant, i han esdevingut el primer pas d'un projecte més ambiciós que pretén abraçar el conjunt de col•lectius de la institució.

Incloem la documentació lliurada en la jornada, a la qual hi pots accedir, així com també incloem un breu currículum de cadascun dels ponents i dels autors del text.

Autor/s

María Concepción Sáez Navarro. Prof. de la Facultat de Ciències del Treball, Dep. de Psiquiatria i Psicologia Social. Univ. de Múrcia. Doctor en Psicologia Industrial. Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals. Membre de l'Equip d'Investigació de l'Equip de Gestió i Investigació en Psicologia del Treball i de les Organitzacions i del Servei Assistencial d'Ergonomia i Psicosociologia Aplicada de la Univ. de Múrcia.

Mariano García Izquierdo. Prof. de Psicologia del Treball i de les Organitzacions, Dep. de Psiquiatria i Psicologia Social. Univ. de Múrcia. Doctor en Psicologia Industrial. Màster en Direcció i Administracción d'Empreses; Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals. Responsable d'Investigació de l'Equip de Gestió i Investigació en Psicologia del Treball i de les Organitzacions i director del Servei Assistencial d'Ergonomia i Psicosociologia Aplicada de la Univ. de Múrcia.

Descàrregues

Pàgina Anterior

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.