Anar al contingut principal.

  1. Inici >
  2. Magatzem de Recursos >
  3. Memoràndum sobre l'Aprenentatge Permanent

Memoràndum sobre l'Aprenentatge Permanent

Data de Publicació : 01/03/2002

De què tracta?

L'envergadura del canvi que experimenten en l'actualitat la societat i l'economia europees, la ràpida evolució de la societat del coneixement i les pressions demogràfiques derivades de l'envelliment de la població exigeixen un plantejament bàsicament nou de l'educació i de la formació.

Arran del Consell Europeu de Lisboa de març de 2000, la Comissió va elaborar un Memoràndum sobre l'aprenentatge permanent amb la finalitat d'establir a Europa una estratègia global i coherent en aquest àmbit. En les Conclusions del Consell Europeu de Feira s'invita als Estats membres, al Consell i a la Comissió que, cadascú als seus respectius àmbits de competència, faça la definició d'estratègies coherents i mesures pràctiques amb la finalitat de fomentar l'aprenentatge permanent per a tots.

Així doncs, el propòsit del Memoràndum és obrir un debat a escala europea al voltant d'una estratègia global per implantar l'aprenentatge permanent a nivell individual i institucional, en tots els àmbits de la vida pública i privada.

Autor/s

Comissió de les Comunitats Europees

Descàrregues

Pàgina Anterior

C/ Ferré Vidiella, 3 03005 Alicante. Telf. 965 12 12 13 - formacio@diputacionalicante.es
  • Icono de Extensible Hypertext Markup Language 1.0.
  • Icono de Cascading Style Sheet 2.1.
  • Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI.